Arbeid Training Centrum (ATC)

Bent u op zoek naar extra handjes voor uw bedrijf? Dan kunnen onze leerlingen van het Arbeid Training Centrum (ATC) u zeker helpen!

In het ATC bootsen we een realistische werksituatie na zodat we leerlingen van het praktijkonderwijs voorbereiden op de arbeidsmarkt. Om ze dat te kunnen leren, zoeken we bedrijven die werkzaamheden aan ons willen uitbesteden.

Onze leerlingen in het praktijkonderwijs komen het beste tot leren in échte situaties, ze werken dan ook voor échte opdrachtgevers. De werkplek bootsen we zo realistisch mogelijk na in onze werkplaats aan de Ceramstraat in Tilburg. In het ATC staat geen docent voor de klas, maar een werkleider.

Onze leerlingen leren zorgvuldig werken, het opvolgen van instructies, het schoonhouden van de werkplek en verantwoordelijkheid nemen. Ze zijn zich ervan bewust dat kwaliteit van het werk van groot belang is, net als het afronden van werkzaamheden binnen de geplande tijd.

Onze leerlingen doen allerlei werkzaamheden die voornamelijk seriematig van aard zijn. Denk aan:

  • assemblage
  • inpakken/ompakken
  • lichte montage en demontage
  • sorteren/vouwen/stickeren
  • verzorgen van mailingen
  • of andere werkzaamheden in overleg met de opdrachtgever

Ons ATC is gevestigd in een bedrijfspand aan de Ceramstraat 12 in Tilburg, achter Kringloop Tilburg. Het ATC heeft daar een eigen werkplaats en opslagruimte. Op deze manier krijgen leerlingen ook echt het gevoel dat ze naar werk gaan en niet naar school.

Maatschappelijk ondernemen

Met een samenwerking met het ATC van Praktijkcollege Tilburg draagt u direct bij aan de ontwikkeling van onze leerlingen. Verschillende bedrijven in de regio gingen u al voor. Wilt u ook graag maatschappelijk ondernemen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag in gesprek over de werkzaamheden die onze leerlingen voor u uit handen kunnen nemen. We rekenen beperkte tarieven en bespreken graag de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over ons ATC, neem dan contact op met coördinator Renske Spijkers via onderstaand contact formulier

Contact met ATC

Wilt u meer weten over ons Arbeid Training Centrum? Laat uw gegevens achter via dit formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.