Leerlingen stagegroep 1A aan ’t woord

Rico STG1A

Waarom heb ik voor koken gekozen?
Omdat ik later de horeca in wil.
Ik heb ook daarom stages die met koken hebben te makken. Bijvoorbeeld Perron3 of bakkerij Van Iersel.
Perron3 is een klein restaurant in Reeshof. Tijdens mijn stage periode bij Perron3 was het altijd leuk en gezellig. Ik moest het terras opbouwen. Afwassen. Dingen klaarzetten. Hamburgers maken. Schoonmaken.

Bij Van Iersel help ik op de afdeling banket. Daar maak ik taartjes. decoreren. En binnenkort mag ik op de brood afdeling werken.

 

Daniek STG1A

Waarom heb ik economie en handel gekozen ?
Omdat ik graag later iets wil doen in de verkoop. Want mijn bijbaantje (bij de Mac) dat heeft ook met verkoop te maken, want daar moet je ook kassa en omgaan met gasten. Bij de winkel zijn het natuurlijk klanten. En dat lijkt me gewoon leuk om te doen.

Ik loop stage bij het Kruidvat. Dat is heel leuk. Je hebt best veel contact met de klanten. En verschillend werk; spiegelen, wanden recht trekken, aanvullen, FiFo. De opdrachten zijn duidelijk. De collega’s zijn spontaan en enthousiast.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>