Project meubelstuk @ BWO

Michael van Spijk vakdocent BWO
Samen met de leerlingen van STG1 ben ik met veel enthousiasme begonnen met een individueel project. In de praktijk houdt dit in dat iedere leerling zelfstandig “onder begeleiding van de docent” een meubelstuk uit mag werken.
Tijdens dit project komen de aspecten die nodig zijn om het SVA1 certificaat te behalen aan bod.
Omdat dit echt iets van hen zelf is proef ik veel enthousiasme bij de leerlingen. Hier doen wij het met zijn allen voor.
Dit maakt voor mij mijn werk extra leuk.
Najim: Canadian Chair
De Canadian Chair is een comfortabele tuinstoel, gemaakt van 18mm Multiplex. Om tot het eindresultaat te komen maken wij gebruik van hiervoor speciale mallen. Deze stoel zal wit afgelakt worden. Daarmee heb je bijna de echte klassieke versie in handen.
Ziggy:Steigerhouten kinderstoel
Ziggy is bezig met een steigerhouten kinderstoel. Ook dit betreft een tuinstoel. Het leuke aan dit project is dat de stoel een robuuste en authentieke uitstraling heeft. Steigerhouten meubel zijn zeer populair. Deze stoel wordt afgewerkt met een rode en witte watergedragen lak.
Mike:Tijdschriftentafel
Mike is bezig met een soort van tijdschriften tafel. Het is een vierkant blok met verschillende tussenruimtes zodat je er bijvoorbeeld kranten, tijdschriften of post in kunt leggen. Een leuk modern tafeltje voor ieder interieur. Het tafeltje is gemaakt van 18mm multiplex. Om het verrijdbaar te maken zullen we er wieltjes onder kunnen maken.

Geef een reactie

XHTML: U kunt deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>