Restaurant Welkom!

Het verhaal van restaurant Welkom begon in 2019. Twee bevlogen docenten van het Praktijkcollege Tilburg wilden leerlingen graag de kneepjes van de horeca bijbrengen. Dat gaat verder dan het koken van lekkere en goede maaltijden. Het gaat ook om het ‘verkopen’ ervan en het leren van verschillende sociale vaardigheden die je nodig hebt in de keuken en in de bediening. Hoe mooi is het dan als je dit kunt inbedden in het lesprogramma en vorm kunt geven binnen de school. 

Zij besloten vervolgens hun idee om te zetten in een concreet plan. En zo is restaurant Welkom geboren. Een restaurant waar leerlingen voor wie het leren en opgroeien niet vanzelf gaat, kunnen laten zien wat zij in hun mars hebben. Aan hun ouders, de omgeving van de school, de leerlingen maar bovenal aan zichzelf!

Bij restaurant Welkom kunt u werelds eten in uw eigen buurt. U kunt vanaf het najaar van 2021 bij ons terecht voor een heerlijke lunch. We serveren gerechten uit de hele wereld.

Meer informatie over onze openingsdagen en -tijden vindt u binnenkort op deze pagina. Dan maken we ook de menukaart bekend. Neem dus  met regelmaat hier een kijkje voor de meest actuele informatie.