Restaurant Welkom

Het verhaal van restaurant Welkom begon in 2019. Twee bevlogen docenten van het Praktijkcollege Tilburg wilden leerlingen graag de kneepjes van de horeca bijbrengen. Dat gaat verder dan het koken van lekkere en goede maaltijden. Het gaat ook om het ‘verkopen’ ervan en het leren van verschillende sociale vaardigheden die je nodig hebt in de keuken en in de bediening. Hoe mooi is het dan als je dit kunt inbedden in het lesprogramma en vorm kunt geven binnen de school. 

Zij besloten vervolgens hun idee om te zetten in een concreet plan. En zo is restaurant Welkom geboren. Een restaurant waar leerlingen voor wie het leren en opgroeien niet vanzelf gaat, kunnen laten zien wat zij in hun mars hebben. Aan hun ouders, de omgeving van de school, de leerlingen maar bovenal aan zichzelf!

Ons restaurant vindt u in onze school aan de Brittendreef 9 in Tilburg. U kunt hier werelds eten in uw eigen buurt. Wij serveren namelijk lunchgerechten uit de hele wereld. Elke donderdag kunt u bij ons terecht (met uitzondering van de schoolvakanties). We zijn dan geopend tussen 12.00 en 13.30 uur.

Reserveren

Reserveren kan telefonisch via 013-463 22 96 of via het reserveringsformulier op deze pagina. Wilt u op de dag zelf langs komen, bel dan even voor 10 uur in de ochtend. Dan weet u zeker dat er een tafeltje beschikbaar is. Kosten voor een lunchmaaltijd zijn 7,50 euro (exclusief drankjes).

Ons menu is elke week anders, dus neem vooraf een kijkje op onze actuele lunchkaart hieronder. Door op het pijltje naar rechts te klikken in de menukaart, kunt u vooruit kijken in het menu.
We ontmoeten u graag! Tot ziens bij restaurant Welkom.

U kunt bij ons alleen pinnen, wij nemen geen contact geld aan.