Stageverslagen leerlingen STG1

Enes Özdemir
STG1A

Stage verslag:
Ik liep stage bij kapper Fatih. Het is een kappers bedrijf op Korvelsweg. Stage begeleider is Ali & Fatih. Mij taken waren schoon maken spulletjes op de juiste plek zetten helpen kassa thee maken voor klanten. Het was leuk nieuwe mensen leren kennen nieuwe dingen kennen. Namen van apparaten en spulletjes hoe ik iets beter kan opruimen.

Orçun Ekici
STG1A

Stageverslag:
Hoi ik ben Orçun ik ben 16 jaar en ik loop stage op een hor bedrijf. Wat is een hor bedrijf dat is een bedrijf waar ze van die vliegendeuren maken voor in de zomer als er te veel vliegen zijn dat ze er niet door heen kunnen maar het blijft dan wel warm in het huis. Mijn stagebegeleider is een man hij heet Onbasi Baser het is ook toevallig mijn buurman hij is een aardige buurman en een stagebegeleider. Mijn enige college is hij alleen niemand anders. Mijn taken daar zijn om een hor te maken voor de klanten die ze hebben besteld en ik maak daar ook schoon ik zet thee klaar en we doen ook een soort van een verwarming klaar maken zodat binnen lekker warm wordt.Wat ik van mijn stage vindt is dat ik het leuk vindt en ik heb er veel dingen geleerd.