test- POP UP store @PCT

Begin december hebben de leerlingen van SG2 in het restaurant van de school een ‘test – POP UP store’ geopend. Daar hebben ze allerlei spullen verkocht aan de docenten. Dit idee is ontstaan om alle kneepjes van het vak nog beter te leren.

Omdat hij bijna sinterklaas was, werd de middag gelukkig druk bezocht. We verkochten van alles: van schriften tot stickers & van powerbanks tot cadeaupakketten.

Iedereen had een taak: Arda en Rumeysa waren verantwoordelijk voor de kassa: klanten te woord staan, het goed invoeren van de bedragen, bijhouden wat er verkocht is, wisselgeld teruggeven…

Daniek en Yaren hebben als een gek ingepakt: veel cadeautjes waren natuurlijk voor Sinterklaas.

Jabir heeft bij de powerbanks gestaan en de vragen van klanten beantwoord. Malik en Mohammed waren verantwoordelijk voor de sfeer in store en stonden bij de ingang de klanten te verwelkomen.

De bedoeling is om in het voorjaar van 2020 dit concept buiten de school uit te voeren. In samenwerking met een supermarkt gaan we weer cadeaupakketten verkopen. Het geld gaat naar een goed doel! Iets leuks om naar toe te werken…!